Ooglidcorrectie: kleine ingreep, groot resultaat

Ooglidcorrectie: kleine ingreep, groot resultaat

“Wat zie je er vermoeid uit. Heb je wel goed geslapen?”
Was het maar vermoeidheid, denk je dan. Kon je het maar verhelpen door een goede nachtrust te pakken.

Hangende oogleden: een onaangenaam fenomeen waar velen onder ons vroeg of laat mee te maken krijgen. Hangende oogleden zorgen voor een eeuwig vermoeide uitstraling en kunnen hoofdpijn en een beperking van het gezichtsveld veroorzaken.
Gelukkig kun je met een kleine ingreep groot resultaat boeken.

Neem afscheid van je hangende oogleden met een ooglidcorrectie en zeg hallo tegen een jonge en frisse uitstraling. 

Ooglidcorrectie met of zonder operatie

Je kunt besluiten om een ooglidcorrectie te ondergaan vanwege medische en/of cosmetische redenen.
Hoofdpijn, een beperking op het gezichtsveld of een vermoeide uitstraling zijn allemaal geldige redenen voor een behandeling. 

Alle bovengenoemde klachten kun je verhelpen met behulp van een ooglidcorrectie.

Geen hoofdpijn meer door de druk die hangende oogleden op je ogen uitoefenen.
Geen zwaar gevoel en geen beperking van het gezichtsveld.

Geen vermoeide uitstraling door wallen, rimpels, laaghangende wenkbrauwen en uiteraard hangende oogleden. 

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt en de weloverwogen beslissing hebt genomen om een ooglidcorrectie te ondergaan, stuit je op de volgende vraag: ga je voor een ooglidcorrectie met of zonder operatie?

Zowel een chirurgische ooglidcorrectie als een ooglidcorrectie met plasma pen hebben zo hun voordelen. Zo kun je tot wel 10 jaar genieten van het resultaat wanneer je een ooglidcorrectie met operatie ondergaat. Daar tegenover staat echter wel een hogere prijs en je kunt littekens overhouden aan een chirurgische ingreep.
Een ooglidcorrectie met plasma pen is daarentegen goedkoper en bezorgt je geen littekens. Afhankelijk van je huid kun je 2 tot 5 jaar genieten van het resultaat.

Klinkt een ooglidcorrectie zonder operatie verleidelijk? Neem dan contact op met ons. Bij Its Plasma Lift hebben wij jarenlange ervaring met cosmetische behandelingen en maken we gebruik van de beste techniek.
Benieuwd naar hoe een ooglidcorrectie met plasma pen wordt uitgevoerd? Lees dan verder.

Ooglidcorrectie met plasma pen

Dankzij een speciale techniek kunnen we met behulp van een plasma pen vele cosmetische behandelingen uitvoeren. Ooglidcorrectie is een voorbeeld hiervan.

De plasma pen projecteert ionische ontladingen op de huid om plasma op te wekken. Door middel van deze plasma flitsen wordt de huid gelijkmatig verwarmd en trekt het samen. Hierdoor wordt een liftend effect gecreëerd. De plasma pen raakt de huid niet aan tijdens de ooglidcorrectie en we spreken dan ook van een niet-invasieve behandeling. 

De behandeling is vrijwel pijnloos en het resultaat is al snel te merken. De huid herstelt zich op een natuurlijke wijze na de behandeling en er is geen hersteltijd vereist.

Plasma technologie is de nieuwste techniek om zonder operatie de huid te liften. Naast hangende oogleden kunnen ook rimpels (waaronder kraaienpootjes, neuslippenplooi en mondrimpels), een verslapte hals- en kaaklijn, littekens, striae en fibromen behandeld worden met plasma energie.

Its Plasma Lift

Wil jij ook graag een jong en uitgeruste uitstraling zonder operatie? Dan is plasma lift de ideale behandeling voor jou. Neem contact met ons op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen, waarin we jouw persoonlijke situatie en wensen kunnen bespreken en een persoonlijk behandelplan op kunnen stellen. Tot snel!