Its Plasma Lift Training – Meld je aan

Its Plasma Lift Training – Meld je aan

Ben jij eigenaar of eigenares van een schoonheidssalon of ben je van plan om er één te openen op korte termijn? Wil jij je klanten graag van dienst zijn met verschillende effectieve huidbehandelingen? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in het aanbieden van Plasma Lift behandelingen.

Meld je nu aan voor de Its Plasma Lift Training om je alle technieken van de Plasma Lift behandeling eigen te maken en daarmee je klantenbestand uit te breiden en tevreden te houden.

Lees verder om erachter te komen wat je allemaal kunt verwachten van een Its Plasma Lift Training. Maar laten we eerst ons geheugen opfrissen door ons in te lezen over wat een Plasma Lift behandeling precies is en hoe het werkt.

Wat is een Plasma Lift behandeling?

Een Plasma Lift behandeling is een revolutionaire huidbehandeling met Plasma energie, waarbij cel vernieuwing gestimuleerd wordt. Tijdens de behandeling worden met een Plasma pen korte energie pulsen op de huid overgebracht, zonder de huid aan te raken. Deze energie pulsen worden omgezet in warmte en dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt, waardoor cel vernieuwing en collageen groei in de diepere huidlaag wordt gestimuleerd.

Met de aanmaak van de gezonde nieuwe huid, wordt de huidkwaliteit en structuur verbeterd. Dit resulteert in een jonge strakke huid en zichtbare vermindering van littekens, rimpels, lijntjes en zonbeschadiging. De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico’s meerdere keren herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Met Plasma Lift behandelingen kun je het volgende behandelen:

 • Kraaienpootjes en neuslippenplooi
 • Wallen
 • Rokerslijntjes en mondrimpels
 • Verslapte huid bij hals en kaaklijn
 • Acne littekens
 • Pigmentvlekken
 • Steelwratjes en fibromen
 • Striae

Laten we nu verder kijken naar hoe de Its Plasma Lift Training er uit ziet en wat jij ermee kunt bereiken. 

Individueel verzorgd Its Plasma Lift Training

Its Plasma Lift biedt drie opleidingen aan, die allemaal individueel worden verzorgd. Je bent dus niet verplicht om eerst de basisopleiding te volgen om deel te mogen nemen aan de vervolgopleiding. Wij raden het echter wel aan om alledrie de trainingen te volgen om kennis en vaardigheid op te doen over alle onderdelen. 

Tijdens de basisopleiding leer je de volgende onderdelen:

 • Het liften van de boven oogleden
 • Het verwijderen van pigmentvlekken
 • Het verwijderen van steelwratjes

Tijdens de vervolgopleiding leer je de volgende onderdelen:

 • Het behandelen van wallen
 • Het verwijderen van kraaienpootjes
 • Het verwijderen van neuslippenplooi
 • Het verwijderen van rokerslijntjes

Tijdens de tweedaagse masterclass training leer je de volgende onderdelen:

 • Het verwijderen van acne littekens
 • Het uitvoeren van een halslift
 • Het uitvoeren van kaak verstrakking
 • Het behandelen van striae

De Its Plasma Lift Basisopleiding

De Its Plasma Lift Basisopleiding is een 1-daagse cursus. Tijdens het intensieve 1-daagse trainingsprogramma krijg je deskundige begeleiding en zul je alles over Plasma behandelingen leren. Het programma bestaat natuurlijk niet enkel uit theorie. Er komt ook heel veel praktijk bij kijken. Wij vinden het namelijk uiterst belangrijk dat je de kans krijgt om de theorie in praktijk over te brengen onder professionele begeleiding. Alleen zo krijg je het vak echt onder de knie.

De training mag dan wel één dag duren. Ons streven is dat je na de training het vak tientallen jaren met succes uit zult voeren. Om dit waar te maken moet je uiteraard de kennis blijven doornemen en blijven oefenen, maar wij erkennen ook onze verantwoordelijkheid hierin en nemen die graag op ons.


Allereerst biedt Its Plasma Lift na de training een gedetailleerde handleiding aan, waarin het naslagwerk uitgebreid staat beschreven. Wij verwachten immers niet dat je alle theorie tot in de details zult onthouden na een 1-daagse training en bieden je graag de mogelijkheid om op elk gewenst moment je kennis te verversen.


Daarnaast onderhoudt Its Plasma Lift een ondersteuningsgroep waar je onlinesupport kunt vragen. Je bent vrij om advies te vragen, foto’s en ervaringen te delen en om je bedrijf te promoten. Uiteraard ben je ook altijd vrij om feedback te leveren. Wij vernemen graag hoe je de training en ondersteuning ervaart en zijn bereid ons alsmaar te ontwikkelen.  Wanneer je de Its Plasma Lift Basisopleiding hebt afgerond, raden wij je aan om je aan te melden voor de vervolgopleiding en de masterclass training.

Wat kun je verwachten tijdens de Its Plasma Lift Basisopleiding?

Tijdens de 1-daagse training krijg je informatie over:

 • De behandelingen
 • Het gebruik van het Plasma-apparaat
 • Het proces en de procedures
 • Marketing en reclame

Vervolgens krijg je de kans om de theorie in praktijk toe te passen door te:

 • Oefenen op een object (sinaasappel of imitatie huid)
 • Oefenen op echte modellen

Na afloop van de training krijg je alle theorie mee in een handleiding, zodat je het thuis nog eens kunt doornemen. 

Hoe ziet de 1-daagse trainingsprogramma eruit?

Het 1-daagse trainingsprogramma van Its Plasma Lift is intensief en uiterst leerzaam. Wij hechten er waarde aan dat elke deelnemer zich gezien en gehoord voelt. We minimaliseren dan ook de klassengroottes, zodat iedereen de nodige aandacht en ondersteuning krijgt en de dag met een zelfverzekerd en voldaan gevoel kan afsluiten.

Het programma wordt verspreid over drie delen. 

Deel 1

Tijdens het eerste deel van het programma krijg je alle theorie mee over onder andere hoe het apparaat werkt. Je krijgt uiteraard ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Deel 2

Het tweede deel van het programma bestaat uit praktijk. Je gaat eerst oefenen op een niet-menselijke huid, zodat je rustig de kans krijgt om alle theorie in praktijk toe te passen. 

Deel 3

Wanneer je alles volledig onder de knie hebt, krijg je de kans om de behandeling toe te passen op echte modellen. Uiteraard worden de modellen verzorgd door Its Plasma Lift en wordt alles onder toezicht uitgevoerd.

Afronding Its Plasma Lift training

Als je de Its Plasma Lift Training met succes hebt afgerond, ben je bevoegd om Plasma Lift behandelingen in je eigen salon uit te voeren. We verwachten uiteraard dat je de theorie blijft doornemen totdat je alle kennis eigen hebt gemaakt.

Zowel het leerproces als de begeleiding houden voor ons niet op na de 1-daagse training. Ons streven is om collega’s op te leiden, die het werk met passie en deskundigheid zullen uitvoeren. Het falen van ook maar één collega uit alle deelnemers is er voor ons één te veel. Wij blijven dan ook na de training altijd bereikbaar voor al je vragen en suggesties. 

Weet dat je er nooit alleen in staat en neem gerust deel aan onze ondersteuningsgroep. 

Plasma Lift Apparaat

Om Plasma Lift behandelingen te verrichten in je schoonheidssalon, heb je natuurlijk ook een Plasma Lift apparaat nodig. Ben jij nog niet in het bezit van een Plasma Lift apparaat? Bij Its Plasma Lift kun je voor een goede prijs een kwalitatieve Plasma Lift apparaat kopen.

Voor vragen en interesse kun je contact met ons opnemen.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.