Over ons

Welkom bij its Plasma Lift Nederland

Ik ben Sandra Hetterscheid-Daal, oprichtster van its Plasma Lift Nederland en internationale distributeur van het its Plasma Lift apparaat.

Met passie voor het vak en kennis van de huid, sta ik 6 dagen in de week klaar om u van dienst te zijn met de volgende behandelingen: plasmalift, definitief en pijnloos ontharen, tattoo verwijderen, huidverstrakking en diverse gespecialiseerde gezichtsbehandelingen.
Ons doel is om door middel van High Tech apparatuur verbluffende resultaten te bereiken.

Its Plasma Lift Nederland biedt tevens verscheidene trainingen aan waarin wij al onze kennis met u delen. Lees meer over de its Plasma Lift Trainingen en aarzel niet om u aan te melden als u deskundige begeleiding en 24/7 ondersteuning wenst te ontvangen. 

Expert

Wie ben ik?

Sandra Hetterscheid-Daal

Schoonheidsspecialiste

Oprichtster van its Plasma Lift Nederland en internationale distributeur van het its Plasma Lift apparaat.
Jarenlange ervaring in Plasma lift behandelingen, Huidverbetering en Definitief & pijnloos ontharen

Onze motto

Welkom. Weer lekker in je vel!

Onze kracht

Meest betrouwbare en krachtige tools

Het its Plasma Lift apparaat is het meest betrouwbare en krachtige tool in de strijd tegen alle tekenen van veroudering en oneffenheden.
Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technologie en zijn voortdurend bezig met het upgraden van het apparaat om jou te voorzien van de beste kwaliteit. 

Onze missie

Verbluffende resultaten

Of de perceptie van schoonheid objectief of subjectief is, is een discussie die aan mij voorbij gaat.
Weer lekker in je vel! Dat is onze missie.

Met aandacht voor jouw wensen en doelen, en uiteraard met behulp van hoogwaardig apparatuur, ben ik ervan overtuigd dat je verbluft zult staan van de resultaten.